Anti-Cellulite crème 

Opzoek naar de beste anti-cellulite crème? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op April 2020

#1 L’Oréal Paris Sublime 

Dit product heeft een wetenschappelijk geavanceerde en drievoudige afslankende werking.

#2 EDA TASPINAR Dry brush

De Dry Brush is een lichaamsborstel gemaakt van natuurlijke paardenstaart haren.

#3 Anti-cellulitis massagezeep 

De Anti-Cellulitis massage zeep is op de hand gemaakt en 100% natuurlijk, het verbetert de bloedcirculatie.

De welbekende sinaasappelhuid, gekend als cellulitebegitn wanneer vetcellen in de onderhuid toenemen. Hierdoor ontstaat vernauwing van de bloedvaten, door verslechtering van de bloedcirculatie en verstoring van vochtafvoer ontstaat ophoping van vet en afvalstoffen. Het bindweefsel verhardt zich, wat resulteert in een bobbelige huid, die een sinaasappelhuid genoemd wordt. Dit is vaak te zien op de billen, bovenbenen, en soms op de buik en bovenarmen. Er bestaan tal van anti-cellulite producten om de symptomen van cellulite tegen te gaan. Verder in dit artikel geef ik meer informatie en uitleg over 5 van zulke producten.  

In het kort
 • Afslankend
 • Gladdere huid
 • Minder cellulitis

#1 L’Oréal Paris Sublime Body Perfect Slim Laser Total Destock 

Wanneer het lichaam niet meer op een correcte manier vetten gaat verwijderen, worden deze opgeslagen in de vetcellen die tot 27 maal groter kunnen worden dan hun normale volume. Het is een product bedoelt voor de normale en droge huid. 

Dit product heeft een wetenschappelijk geavanceerde en drievoudige afslakende werking: het vermindert de cellulitis. Het bevat hoge concentratie van 3% Cafeine, een erkend afslankend bestanddeel, om effectief te strijden tegen cellulitis. Het verstevigt de huid, het heeft een formule, rijk aan Skinfibrine, voor een direct, strak resultaat. Het her modelleert het silhouet dankzij 2 afslankende actieve bestanddelen in het extract van de Ginkgo Biloba. 

Het resultaat van dit product is kortom: een gladdere en strakkere huid vanaf de eerste aanbreng. Een verstevigde huid, dag na dag. Na 4 weken zijn de rondingen vervaagd en de cellulitis verminderd met 22%. 

Voor een optimale werking van het product kan je het het best ’s avonds en ’s ochtends gebruiken. Begin onderaan en met masserende bewegingen om geleidelijk aan omhoog te werken. Maak knijpende beweging met duim en wijsvinger en laat de huid er zachtjes doorrollen. 

Ook te koop via:

In het kort
 • Natuurlijke paardenhaar
 • Verwijderd dode cellen
 • Geeft zachte huid

#2 EDA TASPINAR HORSE TAIL DRY BRUSH 

De Dry Brush is een lichaamsborstel gemaakt van natuurlijke paardenstaart haren. De meeste ideale gebruik is droog op de huid. Dit stimuleert de bloedcirculatie en gaat cellulite tegen. Bij droog gebruik kan je cirkelvormige beweging maken op de huid voor stimulatie van de bloedcirculatie. Doe dit totdat je huid gloeit, je kan het borstelen afronden met bewegingen naar het hart toe. Dry brushing kan je het beste twee keer week doen voor maximaal vijf minuten. Je huid wordt zacht en glanzend hierdoor. Begin wel voorzichtig met dry brushing en bouw het geleidelijk aan op. 

Dermatologen hebben de werking van dry brushing getest en hebben gemerkt dat na 3 weken van regelmatig gebruik de cellulite met 26% is afgenomen. Een bonus voordeel is dat de huid door verwijdering van de dode huidcellen, egaler bruin wordt. Het is kortom niet geschikt met huid voor enige aandoening, bij eczeem, een ontsteking, psoriasis en acne kan de situatie verergeren. Het dry-brushen kan namelijk verspreiding van deze huidcondities veroorzaken. 

 

Ook te koop via:

In het kort
 • Geen parabenen
 • Verminderd cellulite
 • Beschermend

#3 Anti-cellulitis massagezeep 

De Anti-Cellulitis massage zeep is op de hand gemaakt en 100% natuurlijk. Het verbetert de bloedcirculatie door de ingrediënten die erin voorkomen, zoals aromatische olie, klimop olie, kaneel en sinaasappel. De stofwisseling wordt ook gestimuleerd. Na een aantal dagen gebruik zie je significante verandering aan je huid, de vetafzettingen en cellulitis worden minder.  

Dit product is vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Parabenen zijn stoffen met een bewaar functie, ze zorgen ervoor dat het product minder snel contamineerd. Aardolie is de basis van minerale oliën, het wordt heel erg sterk geraffineerd waarna er alleen koolwaterstoffen overblijven. Minerale oliën in huidproducten vormen een laag op de huid, waardoor de huid niet meer goed kan inademen en ongezond wordt.  

De massagezeep is met het oog op herstel en stimulus van de bloedcirculatie gemaakt. De natuurlijke ingrediënten zijn met zorg gekozen voor het bevorderen van de bloedcirculatie. Regelmatig gebruik biedt de perfecte oplossing voor cellulitis. 

Ook te koop via:

In het kort
 • Huidverstevigend
 • Vetafbrekend
 • PH-waarde 9.5-10

#4 Anti-cellulitis zeep Dode Zee, La Cure 

La Cure zeep is gemaakt van zouten uit de Dode zee en natuurlijke olien. Speciale platen extracten vormen ook de basis voor de effectieve werking tegen cellulitis. De vet onder de huid wordt verminderd door deze zeep en de bloedvaten worden versterkt.  De PH-waarde van deze zeep is boven de 7, wat wil zeggen dat het neutraal is en niet zuur is. Het is te vergelijken met de PH-waarde van water die ook 7 is. Door deze PH-waarde veroorzaakt deze zeep geen irritaties en beschadigingen aan de huid. 

De La Cure verstevigd de huid en ondersteunt de aanpak van cellulite. De huid wordt strakker door het gebruik en vetcellen worden makkelijker afgebroken en afgevoerd. De vetophopingen in de huid worden uit elkaar gehaald en afgevoerd, hierdoor verdwijnt ook het opgehoopte vocht tussen de vetcellen. 

Voor de beste resultaten kan je de zeep aanbrengen op aangedane plekken en laten intrekken. Hierna spoel je het uit met lauwwarm water. Je kan het voor zowel je gezicht als lichaam gebruiken, bij regelmatig gebruik voor tenminste 3 maanden ga je significante verschillen zien. 

Ook te koop via:

In het kort
 • Natuurlijke toner
 • Huid verstevigend
 • Elimineert gifstoffen

#5 Anti-cellulitis Gel 

Deze gel is koffie-extract in combinatie met kaneel, rozemarijn en klimop. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd door de kaneel, giftige stoffen onder huid worden ook weggewerkt hierdoor. Deze zorgen namelijk ervoor dat cellulite ontstaat. De huid heeft altijd een natuurlijke toner nodig, rozemarijn vervult deze functie. Hierdoor wordt de elasticiteit van de huid bevordert en verslapping voorkomen. Koffie-extract levert ook zijn bijdrage aan de elasticiteit van de huid. Het verstevigde de elasticiteit van de huid, waardoor de strijd tegen cellulite makkelijker wordt. Klimop bestrijdt vetophoping onder de huid op een natuurlijke manier.  

Water is een belangrijk middel in samenwerking met deze gel. Water zorgt namelijk ervoor dat alle gifstoffen verwijderd worden uit het lichaam. Neem dus voldoende water per dag in om de werking van de gel te stimuleren. Door dagelijks deze gel aan te brengen op aangedane plekken bereik je blijvende resultaten op lang termijn.  

Voor de beste resultaten kan je het elke dag na het douchen aanbrengen en inmasseren. Door het inmasseren werken de ingrediënten in, in de huid. Dit zorgt ervoor dat ze langer blijven in de huid en hun werk beter doen. 

Ook te koop via:

Tot slot

Zoals je ziet zijn er verschillende producten die kunnen helpen tegen cellulite. Indien je op zoek bent naar een creme/gel dan is de L’Oréal Paris Sublime Body en Anti-cellulitis gel aan te bevelen. Dit kan je dagelijks aanbrengen voor optimale resultaat. Beide worden met masserende bewegingen aangebracht. Indien je opzoek bent naar een product die je onder de douche kunt gebruiken of terwijl je in de badkamer bent, dan zijn de Anti-cellulitis massagezeep en La Cure Zeep aan te bevelen. Beide worden op de plekken gebruikt als wasmiddel, masseer het lichtjes in op de plekken, laat het inwerken en spoel dan uit. Voor de mensen die geen gel of zeep willen gebruiken, hebben wij de EDA TASPINAR HORSE TAIL DRY BRUSH. Dit kan gewoon als borstel op de aangedane plekken gebruikt worden.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een gel, dit omdat een gel makkelijk en snel in gebruik is. Bij de zeep moet je nog enkele minuten in bad wachten op de inwerking en dan uitspoelen. De Dry brush kan irritatie opwekken of andere huidaandoeningen verergeren/verder verspreiden. MAAR een ieder heeft zijn/haar eigen voorkeur, dus ga na wat het best bij jou past. Ga vooral na of er ingrediënten zijn die allergieën kunnen opwekken bij jou.