Welkom bij Cosmeticarecensie.nl

Wij zijn dé website van Nederland op het gebied van cosmetica en beauty

Bekijk alle producten

Over ons

Welkom bij cosmeticarecensie.nl. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat beschikt over een veel kennis wat betreft cosmetica producten en alles dat met cosmetica producten te maken heeft. Graag willen wij onze expertise aan jou overbrengen en je voorzien van kundig Advies&Tips over de beste cosmetica producten. Dit doen wij voor zowel mannen, als voor vrouwen!

Categorieën

Onze beste keuzes

Beste baardgroei olie

Wil jij je mannelijkheid een boost geven maar beschik je niet over een goede baardgroei? Dan is dit product absoluut de moeite waard voor jou!

Sieraden

Voor vrouwen zijn sierraden het ultieme accessoire om elegantie en klasse uit te stralen. Wij hebben de mooiste voor je uitgelicht.

Make-up

Make-Up, welke vrouw kan of wil tegenwoordig nog zonder? Door het enorme aanbod is het alleen erg lastig te worden producten te vinden van goede kwaliteit. Op onze website zullen je hier een handje bij helpen door de beste producten uit te lichten

Alle categorieën

Of je nou op zoek bent naar de beste baard-olie of de beste make-up. Wij hebben het voor je uitgezocht!

Bekijk alle producten
Cosmeticarecensie.nl

Wat doen wij?

Onze experts zoeken de producten uit, en nemen vervolgens de tijd om deze uit te testen en goed onder de loep te nemen. Tijdens onze test en onderzoeksperiode testen wij onder andere op de prijs/kwaliteit verhouding van een product en de gebruiksvriendelijkheid. Onze experts nemen uitgebreid te tijd tijdens een onderzoek om het onderzoek zo volledig mogelijk te maken. Vervolgens lichten wij een product uit door middel van een review. Dit doen wij om de keuze voor jouw cosmetica product te vergemakkelijken.

Hoe werkt het?

w

Producten uitzoeken

Om te beginnen gaan we op onderzoek uit welke producten het waard zijn om te reviewen. Dit doen wij aan de hand van onze eigen expertise en eventuele tips van gebruikers!

Onderzoek

Vervolgens nemen onze experts ruim de tijd om een product uit te testen en onder de loep te nemen. Dit om een zo volledig mogelijk onderzoek te kunnen garanderen

[

Reviewen

Tot slot schrijven wij na afloop van een onderzoek een recensie/revieuw over het desbetreffende product en plaatsen wij het op de website.

Heb jij zelf een tip of idee wat betreft een product die wij kunnen gaan reviewen? Laat het ons hier dan weten!

7 + 9 =

Gewoon aan het rondkijken?

Op onze website zal je een enorm variërend aanbod aan verschillende categorieën vinden van producten die wij hebben gereviewd

Onze laatste berichten

Haargel

Haargel Opzoek naar de beste haargel? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer. Laatste check op 20 April 2020 #1 L’Oréal Paris Elnett Satin Heat De...
Veelgestelde vragen

Hier zullen we een aantal veelgestelde vragen voor je behandelen. Staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op aan de hand van het contactformulier op onze website.

Waarom reviewen wij deze producten?

Door onze enorme kennis en verregaande expertise binnen de cosmetica branche zijn wij in staat om iedereen die interesse heeft in cosmetica producten te voorzien van juist en passend advies. Dit doen wij om de keuze voor iedereen te vergemakkelijken wat betreft een cosmetica product .

Hoe komen jullie aan de producten?

Onze experts zoeken de producten uit en nemen vervolgens ruim de tijd om de producten te testen en onder de loep te nemen. Na afloop van een onderzoek zullen we van het desbetreffende product een review plaatsen op onze website

Hoe kom ik met jullie in contact?

Op onze website vindt je een handig contactformulier. Hier kan je gemakkelijk jouw vraag stellen, wij van cosmeticarecensie.nl streven er naar om vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.